RÅDGIVNING

Find din vej gennem junglen af udgivelsesmuligheder

Din bog er er skrevet færdig. Den er redigeret, korrekturlæst og måske trykt. Men hvordan i alverden får du den udgivet? Det ved jeg.

Der er i dag en lang række måder at udgive sin bog på. Førhen var den eneste farbare vej at udgive gennem et traditionelt forlag, som først skulle tage stilling til dit manuskript blandt hundredvis af andre manuskripter, men nu er det dig selv, der bestemmer. Selvudgivelse og medudgivelse er nemlig for alvor blevet en anerkendt del af bogmarkedet, og for mange forfattere kan det ligefrem være en fordel selv at være en del af udgivelsesmaskineriet. Eller måske endda udgive på dit helt eget forlag. Det kan dog være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken udgivelsesform der er den rette for netop dig og din bog.

Siden jeg stiftede Skriveforlaget – der stadig er et af de mest velrenommerede medudgiverforlag herhjemme – i 2008, har jeg tilegnet mig stort set alt, hvad der er værd at vide om bogudgivelser, boghandlermarkedet, distributionsformer, trykprocesser, digitale bøger med videre, og derfor vil jeg også være i stand til at give dig den rette rådgivning om, hvordan du får valgt den bedste måde at udgive din bog på.

For resten. Din bog behøver ikke at være færdigskrevet endnu. Mange forfattere begynder allerede i skrivefasen at tænke over, hvordan bogen kan blive udgivet, så du er velkommen til at få min rådgivning om udgivelse, uanset hvor du er i dit bogprojekt. Ring eller skriv og book et rådgivningsmøde.